Wax melts als cadeau!

Stel, je beste vriendin is onlangs verhuisd en geeft een housewarming party en je hebt geen idee wat je moet geven.  Een leuk cadeau om dan te geven zijn wax melts! Dit is een heerlijke melt wax met een grote keuze uit verschillende geuren. Zo stapt jouw beste vriendin straks binnen in een huis wat heerlijk ruikt naar perzik of koekjes!

 

Wat zijn wax melts?

De wax melts zijn vergelijkbaar met kaarsen, alleen hebben wax melts geen aansteeklont. De blokjes wax worden op een speciale houder gelegd met daaronder een brandend waxinelichtje zodat de wax smelt en geur afgeeft in de kamer. Zoals kaarsen hebben ze verschillende branduren. Van 8 uur tot 72 uur lang kun je genieten van je wax melts.

Merken.

Er zijn veel verschillende merken wax melts. Een paar populaire voorbeelden daarvan zijn:

  • Aroma Wax Melts
  • Goose Creek Candle
  • Keystone Candle
  • McCall’s Candles
  • O.W.N Candles
  • Trapp Fragrances

Neem als voorbeeld Aroma Wax Melts, dit is een brits bedrijfje bestaande uit 3 personen. Zij maken wax melts met de hand van 100% plantaardige producten. Ze hebben maar liefst 11 verschillende geuren, variërend van Oma’s gebakken koekjes tot een paradijs vol orchideeën.

Geuren.

Zoals net genoemd zijn er veel verschillende geuren verkrijgbaar. In de zomer zal je vast meer zin hebben in de geur van bloemen en fruit dan in de winter, dan zal meer verlangen naar de geur van brandend hout of dennenboom. Er is dus een grote hoeveelheid aan diverse geuren wax melts dus voor iedereen zit er iets tussen!

Wax Melts

Wax melts houders.

De houders zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen. Zo heb je de basic houders. Een houder met een plekje onder de schaal voor een waxine lichtje onder het geurblokje. Ook zijn een houders die wat meer in de design categorie vallen, deze zien er vaak mee ruit als een lantaarn.

Ingrediënten.

Voor de overheerlijke melts worden verschillende ingrediënten gebruikt. Bijenwas, verschillende oliën voor bijvoorbeeld en als er behoefte aan is wordt er ook kleurstof aan toegevoegd. Voor de geur wordt een etherische olie gebruikt. Dit zijn oliën die worden gehaald uit de vrucht of boom. Vaak wordt dit uit de pit of schors gewonnen, alhoewel een plant maar 1% ethische olie bevat. Het belangrijke aan de wax melts is dus dat de ethische olie sterk genoeg is om een geur te verspreiden.

 

De max welts zijn verkrijgbaar op www.alicejo.com