Behoud de kwaliteit van je After Eden BH

After Eden biedt hoogwaardige kwaliteit aan lingerie. Het merk staat voor hoogwaardige pasvormen en een moderne, vrouwelijke uitstraling. Natuurlijk wil je je net nieuw gekochte, mooie en prettig passende After Eden BH ook graag in dezelfde kwaliteit houden zodat je hem nog jaren met plezier kan dragen. Maar een BH wassen is niet zo eenvoudig als het lijkt. Veel vrouwen maken de fout hem gewoon bij de witte was te doen, maar dan verlies je al snel de kwaliteit van je BH.

Hoe was je je After Eden BH wel?

Een After Eden BH is van hoge kwaliteit. Dit gaat niet verloren door een paar verkeerde behandelingen, maar wil je lang plezier hebben van je BH dan is het handig de volgende tips op te volgen:
– Je voorgevormde After Eden BH kun je het beste met de hand wassen. Vervelend misschien, maar wel zo gebeurt en je BH gaat langer mee. Bovendien hoef je hem alleen maar in een emmertje te laten weken. Wrijven is namelijk niet goed voor je BH.
– Als je de BH met de hand wast, wring hem dan niet uit, maar hang hem op boven een handdoek of leg hem op de handdoek.
– Wil je je After Eden BH toch in de machine wassen? Doe hem dan in een waszakje. Niet alleen blijft de vorm dan beter, maar ook de kleur. Als de beugel losschiet, blijft hij bovendien in het zakje en kan hij de rest van je was niet beschadigen.
– Lees de symbolen op je BH goed door en volg de adviezen op.
– Je kunt ook je After Eden BH regelmatig wassen. Dat is juist alleen maar goed. In de BH zit elastan verwerkt en dat blijft juist soepel en schoon door de vezels regelmatig te reinigen.
– Op 30 graden wassen is meestal genoeg en gebruik waspoeder voor de fijne was.
– Doe je After Eden BH nooit in een droger!
– Als je de BH in de kast legt, vouw hem dan in de juiste vorm.

Het vergt misschien even wat extra aandacht om een BH te wassen, maar op deze manier heb je wel veel langer plezier van je aankoop bij After Eden.