Magic marine.

Magic marine. Veel mensen denken dat het iets met het leger te maken heeft maar dat is het totaal niet. In deze blog ga ik jullie uitleggen wat het is en waar het voor dient.

Wat is Magic marine.

Het is een van de bekendste watersport merken in de kledingbrance die je maar kan bedenken. Het word bijna overal verkocht in de watersport wereld en is vooral bekend met het zeilen en wakeboarden. Ze hebben alles voor de watersport. Je moet dan denken aan waterschoenen, een surfpak, surfbord, wakeboard etc etc. Ze zijn bijna een van de grootste  in de watersportkleding en watersport aanverwante kleding en ze willen graag de grootste worden. Maar hoe willen ze dat gaan bereiken.

Ontstaan van Magic marine

Magic Marine is 25 jaar geleden ontstaan op de stranden van Nederland. Een groep fanatieke zeilers waren op zoek naar iets nieuws, waarbij de prestaties in hun steeds nieuwe snellere boten verbeterd konden worden, door middel van comfort en functionaliteit in alle omstandigheden. Onder het merk Magic Marine en het motto “Driven by the Elements” is deze uitdaging aan gegaan.

In bijna vijfentwintig jaar tijd is Magic Marine uitgegroeid tot een van de grootste internationale bedrijven met een uitgebreide collectie voor, sportboten, jachten, zeilers, wakeboarders, waterskieërs en zelfs voor diegenen die de oceaan over gaan. Op dit moment staan ze voor een wereldwijde uitdaging. Het merk mag met trots deelnemen aan de top 3 van de wereldranglijst met de beste watersportkleding. En geloof me, dat is een hele prestatie. Magic Marine is door en voor zeilers. Regen, sneeuw, wind of zon. Het maakt niet uit welke omstandigheden het zijn, Magic marine kan er tegen, dat is een ding dat zeker is.

Kleding voor iedereen

De kleding van Magic Marine is er voor iedereen, het maakt niet uit hoe oud je bent. De collectie heeft alles in huis, voor zowel sportieve mensen als niet zo sportieve mensen, zowel technisch als lifestyle. In de lifestyle collectie vindt u voornamelijk hele comfortabele kleding die je op een dood gewone dag kan dragen. Denk bijvoorbeeld aan waterdichte jassen, softshells en sneldrogend materiaal. Ze staan bekend om de kleuren oranje, grijs, zwart en wit. De laatste jaren zijn er speciale kleuren bijgekomen. Deze andere typen stijl spreekt vooral jongeren aan. Jongeren vinden het leuk om de nieuwste trend te dragen die het meeste opvalt. Als Magic marine daarom een andere trend bedenkt, kopen de meeste jongeren het meteen om het aan hun vrienden te laten zien, die het dan ook weer gaan kopen omdat ze het super gaaf vinden.