Zo creëer jij perfect beach hair

We willen allemaal wel een prachtige volle bos met beach waves. Beach hair is al lang geen kapsel meer wat alleen leuk staat op het strand. Tegenwoordig is het ook helemaal hip om beach waves te dragen als dagelijks kapsel. Mooi, vol haar met nonchalante waves is nou eenmaal een perfect kapsel voor elke dag. Je kunt er mee naar school, naar je werk, naar een festival of naar een barbecue bij vrienden. Omdat dit kapsel zo populair is, vertellen we je in deze blog hoe je perfect beach hair creëert. En voor meer tips over verschillende haarstijlen kun je terecht op deze blog met haarideeën.

Krullen met hairextensions

De basis voor beach hair zijn losse, grove waves. Hiervoor is het het mooist als je wat lengte en volume in je haar hebt. Met kort, dun en futloos haar is het een stuk lastiger om je lokken om te toveren tot echte beach waves. Daarom is het aan te raden om hairextensions te gebruiken voor wat extra lengte en volume. Clip-in extensions zijn makkelijk in je haar te bevestigen, en je kunt ze er ‘s avonds weer makkelijk uit halen. Ideaal dus voor als je af en toe wil uitpakken met perfect beach hair. Bij Hairextensions Voordeel kun je hairextensions kopen. Nadat je de hairextensions in je haar hebt bevestigd, is het tijd om je haar te krullen. Het is belangrijk dat deze krullen los, groot en nonchalant vallen. Gebruik daarom altijd een dikke krultang. Maak nonchalante krullen in je haar door sommige plukken naar binnen te krullen en andere plukken naar buiten te krullen. Krul je haar ook niet helemaal tot onderaan, maar laat de uiteinden gewoon naturel.  

Textuurspray

Een heel handig middel voor het creëren van beach waves is textuurspray. Misschien heb je wel eens gehoord van textuurspray of sea salt spray. Deze sprays maken je haar wat stugger, waardoor het er dikker uitziet. Daarnaast blijven je beach waves beter zitten! Breng de spray aan bij de haaraanzet en over de lengtes. Ga met je handen door je haar, ga op zijn kop hangen of föhn je haar even voor het beste effect van de spray.

Volumepoeder

Ook volumepoeder is een handig hulpmiddel bij het creëren van jouw perfecte coupe. Volumepoeder breng je aan door een aantal scheidingen in je haar te maken. Vervolgens breng je het poeder aan bij de haaraanzet. Verdeel het poeder goed en ga met je vingers door je haar. Je haar wordt stugger dankzij het poeder waardoor je volume kunt creëren en het makkelijk in model kunt brengen. Nu kun je dus genieten van optimaal volume!