Coolsculpting, kom snel van ongewenst vet af

Coolsculpting werkt zeer effectief en enorm snel

Heb je ook het gevoel dat je probleemgebieden maar niet willen verdwijnen? Je bent niet de enige die keer op keer in de spiegel kijkt en zichzelf die vraag stelt. De meeste mensen hebben een bepaald deel van hun lichaam waar ze graag vet zouden zien verdwijnen. Uren lang in de sportschool staan en een strak dieet volgen blijken vaak alleen niet in te werken. Met Coolsculpting kun je het vet in jouw ‘’probleemgebieden’’ laten bevriezen. Bevriezen? Ja dat lees je goed! Deze manier van vet wegkrijgen, werkt totaal anders.

Vet verliezen met Coolsculpting

Coolsculpting is ideaal voor het verwijderen van vet. Tijdens een behandeling worden de vetcellen in je lichaam bevroren. Deze gaan op dat moment dood en kunnen dan ook niet terugkomen. Conclusie? Je bent na de uitvoering van een Coolsculpting behandeling (niet meteen natuurlijk) definitief van je probleem gebied af. Je kunt op plekken als lovehandles, buik en bovenbenen je vetcellen laten verwijderen. Binnen een paar weken zie je al een goed resultaat. Het fijne aan deze techniek is dat je zelf kunt aangeven op rond welk gebied je het vet wilt laten verwijderen.

Coolsculpting is geen operatie

Deze techniek is volledig uitwendig. Er worden geen handelingen in operationele sfeer uitgevoerd. Dit betekent dat er na de behandeling ook geen sprake zal zijn van een herstelperiode. Je merkt lichamelijk vrijwel niets van de Coolsculpting behandeling die je net hebt ondergaan. Je kunt meteen weer verder met alles wat je bezighoudt. Het lichaam waar je zo lang op hebt gewacht is binnen een paar weken in de spiegel te zien. Geen inwendige handelingen betekenen óók geen littekens achteraf. En als dat geen goed nieuws is, wat dan wel?!

Na de feestmaand beginnen met Coolsculpting

In december zijn we allemaal geneigd om veel meer te eten dan dat we gewend zijn. En een paar maanden later begint de drang om te gaan sporten. Alle vet dat met de feestdagen een plekje in je lichaam heeft geëigend moet weer weg. Waar je met sporten of diëten (waarbij je jezelf  uithongert) maanden bezig bent, werkt Coolsculpting  in een paar weken.  Het resultaat is goed zichtbaar te zien.

Iedereen is anders

Niet iedereen heeft hetzelfde lichaam. Wij kunnen daarom uitgaan van de gemiddelde persoon, maar voor iedereen verschilt het resultaat weer een beetje. Waar voor de één resultaat te zien is in minder dan twee weken kan de ander dat pas na de achtste week zien. Wat wel zeker is, is dat iedereen binnen een korte tijd resultaat kan zien van de behandeling.

Ook snel van je vet af?

Na het lezen van de feitjes over de handige techniek Coolsculpting ben je vast benieuwd geworden. Ik kan niet echt iemand bedenken die niet graag snel resultaat ziet. Je bent er misschien wel iets meer aan kwijt dan wanneer je gaat sporten, maar je zult wel erg snel het verschil gaan zien.