hippychick.nl

Een camper huren: op vakantie als een echte hippychick

Camper huren

Een camper huren is misschien wel het beste idee ooit voor deze zomer. Je hebt altijd een warme, droge plek om te gaan slapen en je kunt gaan en staan waar je maar wilt. Veel meer wenst een hippychick zich niet, toch? Je kunt een camper huren om een rondreis te maken. Door Nederland, of misschien zelfs wel door (een deel van) Europa. Maar je kunt ook een camper huren en daarmee de festivals af gaan. Zo ben je altijd verzekerd van een fijne plek om te slapen en je komt nog eens ergens. Ook gewoon naar de camping is met een camper huren al een hele ervaring. Zeker als je nog nooit in zo’n ding hebt gereden.
Camper huren

Een camper huren is écht iets voor chicks!

Je zou denken dat het huren van zo’n grote camper meer iets is voor jongens en mannen. Lekker met z’n allen in een camper weg en gewoon ergens gaan vissen. Ofzo. Maar juist voor de meisjes en dames onder ons is een camper huren een prima plan. Geen geneuzel met het in en uit je tent kruipen. Je kunt gewoon zitten eten, zonder dat je een raar wiebeltafeltje hebt. Je hebt een écht bed, dat niet halverwege de nacht leeg loopt. En… het is in een camper altijd droog en warm. En laten de dames daar nu echt blij van worden!

Een camper huren voor een vrijgezellenfeestje

Op zo’n vrijgezellenfeestje wordt natuurlijk wel eens het een en ander gedronken. Hoe fijn is het dan als niemand de BOB hoeft te zijn en iedereen gewoon kan blijven slapen? Een hotelletje regelen is vaak érg duur en lang niet zo gezellig als wanneer je met z’n allen in een ruimte gaat slapen. Een camper huren is dan een prima optie. Jullie kunnen allemaal meerijden, feest vieren, slapen, ontbijten en weer terug rijden. Zo heeft iedereen wat aan het feestje, zelfs degene die moet rijden.

Ook wanneer je kinderen hebt: een camper huren

Je kinderen zullen het fantastisch vinden om met een camper op pad te gaan. Iedere dag een nieuw avontuur. Iedere dag een nieuwe slaapplek. Je kinderen gaan dit avontuur nooit meer vergeten. Zo wordt een relatief goedkope vakantie toch een vakantie voor in de boeken. Een die je kinderen later vast nog eens over willen doen. Kamperen op een camperplaats is toch veel spannender dan kamperen op een camping. Een camper huren is, ook met kinderen, echt een prima plan!

Mobiele versie afsluiten