Buddha to Buddha voor échte hippychicks!

Een beetje hippychick weet heel wat van sieraden. Vooral wat ze mooi vindt en wat niet. Ik kan je garanderen dat je de sieraden van Buddha to Buddha schitterend gaat vinden. De sieraden van Buddha to Buddha zijn elegant maar toch echt ook heel erg stoer. Het gevlochten zilver maakt dat de sieraden zeer robuust zijn, maar nooit saai worden. Zeker als je weet dat ieder sieraad van Buddha to Buddha handgemaakt is. Dat maakt ze nog eens extra bijzonder. Deze sieraden zijn leuk om cadeau te geven, maar ook zeker om cadeau te krijgen. En wie zegt dat je geen cadeau voor jezelf mag kopen? Soms heb je gewoon zo’n mooi sieraad verdiend.

Met Buddha to Buddha iets bijzonders om je pols

Het meest bekend van Buddha to Buddha zijn wel de prachtige armbanden. Deze zijn vaak simpel van uitvoering. Zonder overbodige tuttigheden als steentjes, bloemetjes en andere dingen die de aandacht opeisen. De armbanden van Buddha to Buddha zijn over het algemeen van 925 Sterling zilver gemaakt. Dit betekent dat de kwaliteit goed is én goed blijft. In sommige gevallen wordt behalve zilver ook leder gebruikt. Dit geeft een nog stoerdere look. Natuurlijk kunnen alle armbanden van dit merk goed met elkaar gecombineerd worden. En heb je wat minder brede polsen? Kijk dan eens in de “junior”-lijn. Deze armbanden zijn net wat smaller, maar zeker niet minder mooi.

Met Buddha to Buddha iets bijzonders in je oren

Behalve schitterende armbanden maakt Buddha to Buddha ook oorbellen, halskettingen en ringen. Zo kun je een complete set van één serie dragen of er juist voor kiezen om verschillende series te combineren. Hoe je het ook doet, het zal altijd prachtig staan bij elkaar. Ook de andere sieraden worden (natuurlijk) gemaakt van 925 Sterling zilver. Dit garandeert kwaliteit en jarenlang plezier. Je kunt de sieraden dragen wanneer je op chique gaat, maar zeker ook gewoon naar je werk of naar de sportclub.
Buddha to Buddha

Geef jezelf een Buddha to Buddha cadeautje

Je hoeft niet altijd maar te wachten tot iemand je hints begrijpt en een cadeautje voor je koopt. Jij kunt dat best zelf. Beloon jezelf omdat je flink bent afgevallen. Vier met jezelf dat je die opleiding met goed gevolg hebt doorstaan. Wees trots op jezelf dat je je rijbewijs hebt gehaald. Om deze momenten te vieren kun je prima iets moois van Buddha to Buddha voor jezelf aanschaffen. Je hebt het echt verdiend!